Kontakt

Akademia WSB
Wydział Zamiejscowy w Żywcu
Adres: Komisji Edukacji Narodowej 3
34-300 Żywiec
tel. 32 111 01 20, 32 111 01 21,  725 558 880, 885 577 100

 

 

Kontakt

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą Akademii WSB Wydziału Zamiejscowego w Żywcu. Pracownicy Akademii WSB są do Państwa dyspozycji 6 dni w tygodniu a dzięki systemowi rekrutacji on-line istnieje możliwość korzystania z naszego serwisu 24 h/ dobę.

Wyślij SMS zadzwonimy do Ciebie

Jeżeli chcesz aby pracownik Akademii WSB zadzwonił do Ciebie wyślij
SMS pod nr. tel. 725 558 880 z podaniem:

  • Twojego imienia, nazwiska
  • kierunku studiów, który Cię interesuje.

Pracownik Akademii WSB skontaktuje się z Tobą i udzieli kompleksowych informacji.

Godziny otwarcia

  • Poniedziałek: 08:00-16:00
  • Wtorek: 09:00-17:00
  • Środa: 08:00-16:00
  • Czwartek: 09:00-17:00 
  • Piątek: 08:00-16:00
  • Sobota: 08:00-16:00 - w dniach zjazdowych i w terminach sesji egzaminacyjnej
  • Niedziela: 08:00-16:00 - w dniach zjazdowych i w terminach sesji egzaminacyjnej

Terminy zjazdów:

PAŹDZIERNIK 02-03, 09-10, 16-17, 23-24, 30-31, LISTOPAD 06-07, 13-14, 20-21, 27-28, GRUDZIEŃ 04-05, 11-12, 18-19, STYCZEŃ 08-09, 15-16, 22-23, 29,30

Terminy sesji egzaminacyjnej:

WRZESIEŃ 18-19, 25-26, LUTY 05-06, 12-13, 19-20

Szczegółowych informacji udzielają: 

dr Bogusław Wyleciał

Dziekan Wydziału Zamiejscowego w Żywcu
e-mail: bwylecial@wsb.edu.pl

Dni i godziny przyjęć:

  • Wtorek 12:00-17:00
  • Sobota - Niedziela (w terminach zjazdów) 8:00-15:00
Więcej

mgr inż. Tomasz Twardowski

Kierownik Dziekanatu

tel: 885 577 100
e-mail: ttwardowski@wsb.edu.pl

Więcej

mgr inż. Paulina Cader-Kania

Dyrektor ds. operacyjnych Wydziału Zamiejscowego w Żywcu

tel: 32 111 01 20
e-mail: pcader@wsb.edu.pl

Więcej

mgr Joanna Hulka

Zastępca Kierownika Dziekanatu                                          Specjalista ds. studenckich

tel: 32 111 01 21
e-mail: jhulka@wsb.edu.pl

Więcej

Na stronach internetowych Akademii WSB stosowane są pliki cookies zgodnie z polityką prywatności.

Akceptuj Więcej informacji