A-
Zmniejsz czcionkę
A+
Zwiększ czcionkę
Powiększ kursor
Pomniejsz kursor
Tłumacz migowy
Zmień kontrast
Przywróć ustawienia

Kulinarne warsztaty międzypokoleniowe - ZAPISY

Zapraszamy Juniorów i Seniorów (w duecie) do udziału w międzypokoleniowych warsztatch kulinarnych, które poprowadzą mistrzowie kuchni z Szkoła na widelcu :)

ZAPISY ---> https://tiny.pl/rps2s 

 1 grupa 4,11,18, 25, 29 marzec 2021 r. godz. 16.45 

 2 grupa 4,11,18, 25, 29 marzec 2021 r. godz. 17.00 
 
Zapraszamy Was na KULINARNY MARZEC - 5 spotkań, 8 potraw, 1 spotkanie z dietetykim. Warsztaty będą realizowane ONLINE na platformie ZOOM.

MENU WARSZTATÓW przedstawia się następująco:

- 4.03.2021 r. - Sezonowość na talerzu: krem z białych warzyw + różowe kopytka

- 11.03.2021 r. - Wege kuchnia: wege spaghetti + wege kotleciki + talerz warzyw

- 18.03.2021 r. - Na rodzinną imprezkę: podpłomyki z 3 sosami + przekładaniec jogurtowy

- 25.03.2021 r. - Kuchnie świata: curry + szakszuka

- 29.03.2021 r. - Spotkanie z dietetykiem - Jak dobrze jeść, by dobrze żyć?

Przed każdym spotkaniem uczestnicy otrzymają specjalną listę produktów, jaką należy przygotować.  Warsztaty są bezpłatne. Liczba miejsc ogranioczona. Decyduje kolejnośc zgłoszeń. Zgłosenia do 28 lutego 2021 r. Projekt "Na przekór metryce - osoby 50+ i Seniorzy na srebrnym rynku pracy" dofinansowany z programu "Społeczna Odpowiedzialność Nauki" przez Ministra Edukacji i Nauki.

Więcej informacji:

Biuro UTW Akademii WSB tel. 32 295 93 93