MAKARUN

MAKARUN - pierwsza, jedyna i największa w Polsce sieć spaghetterii. Funky koncept istniejący od 10 lat na polskim rynku. Wyselekcjonowane, najchętniej wybierane przez naszych klientów receptury zawsze sytych makaronów, tworzone wyłącznie ze świeżych składników, gotowane na miejscu, bez użycia konserwantów czy stabilizatorów. Wpadnij do nas i sprawdź #howdoyoueatyourpasta

First one, the only one and the biggest one spaghetteria in Poland! Funky concept existed in Poland for more than 10 years! Selected, high quality ingredients, freshly cooked sauces and pastas. The most often chosen recipes (clients rewards). Come and check #howdoyoueatyourpasta

Nasze oferty pracy:

Pracownik punktu gastronomicznego

Jeśli szukasz pracy i chcesz dołączyć do Zespołu Makarun, zgłoś do nas swoją kandydaturę. Szukamy osób na stanowisko “Pracownika małej gastronomii”. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za:

  • proces obsługi Klienta zgodny ze standardami sieci,
  • przygotowywanie prostych potraw oraz ich serwowanie zgodnie ze standardem,
  • utrzymywanie porządku w miejscu pracy,
  • obsługa zamówień z dostawą (wydawanie posiłków kurierom),
  • zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług.

Wymagania:

  • aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii,
  • dyspozycyjność,
  • rzetelność, uczciwość, zaangażowanie,
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych,
  • mile widziany status osoby uczącej się.

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie na podstawie ustalanych co tydzień grafików,
  • uczciwe i przejrzyste warunki zatrudnienia,
  • płatne szkolenie wdrażające,
  • oczywiście pyszne spaghetti w trakcie pracy GRATIS :)

Zainteresowane osoby zachęcam do przesyłania swojego CV pod adres mailowy wsparcie@makarun.pl Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych.

Pracownik produkcji/kucharz

Lokal gastronomiczny poszukuje kandydata / kandydatki do pracy na stanowisku Pracownika Produkcji / Kucharza:

Zakres obowiązków:

  • kontrola i odpowiedzialność za jakość produkowanych wyrobów i utrzymanie standardów sieci,
  • efektywna praca w kuchni, planowanie zatowarowania;
  • prowadzenie produkcji sosów dla trzech lokali gastronomicznych w kuchni centralnej;
  • sporządzanie okresowych inwentaryzacji;
  • efektywne planowanie produkcji;
  • odpowiedzialność na utrzymanie odpowiedniego wskaźnika food costu.

Wymagania:

  • od kandydatów oczekujemy kilkuletniego doświadczenia w pracy na stanowisku Pracownika Produkcji / Kucharza;
  • dyspozycyjność;
  • gotowość do pracy zmianowej;
  • zamiłowanie do gotowania, doświadczenie w pracy ze standardami sieciowymi;
  • posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych;
  • dyspozycyjność od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00-14:00 lub 07:00-15:00.

Oferujemy:

  • elastyczny grafik;
  • pakiet szkoleń wprowadzających kandydata w standardy sieci.

Zainteresowane osoby zachęcam do przesyłania swojego CV pod adres mailowy wsparcie@makarun.pl Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych.

Kierownik lokalu gastronomicznego

Jeśli szukasz rozwojowej pracy i chcesz dołączyć do Zespołu Makarun, zgłoś do nas swoją kandydaturę. Praca na pełny etat, godziny pracy do ustalenia (brak nocek i możliwość stałych godzin pracy). Rozpoczęcie współpracy od zaraz.

Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany bądź zbliżonym stanowisku,
  • posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych;
  • uczciwość, pozytywna energia, dynamika w działaniu;
  • nastawienie na realizację celów;
  • wysoko rozwinięte zdolności miękkie;
  • umiejętności analityczne, dobra znajomość excela;
  • dyscyplina w zakresie efektywnego planowania czasu pracy swojego i podległego zespołu;
  • gotowość do pracy organicznej na zmianie- dzięki temu doskonale zbudujesz swój autorytet w zespole;
  • mile widziana umiejętność prowadzenia rekrutacji oraz przeprowadzania szkoleń nowych pracowników.

Oferujemy:

  • stabilną współpracę, pewne godziny pracy oraz umowę o pracę;
  • stałą pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku;
  • wynagrodzenie podstawowe oraz premie stanowiskowe;
  • możliwość wprowadzania własnych pomysłów i rozwiązań usprawniających pracę;
  • narzędzia niezbędne do pracy.

Podstawowe obowiązki:

  • utrzymywanie zespołu i przeprowadzanie szkoleń Pracowników w przypadku zmian w zespole;
  • aktywne uczestnictwo we wszystkich czynnościach związanych z pracą w lokalu;
  • kontrolowanie stanów magazynowych i sporządzanie zamówień;
  • weryfikacja jakości oraz standardów sieci i doszkalanie Pracowników;
  • uzupełnianie oraz analityczna praca z raportami stosowanymi w sieci, celem utrzymania odpowiediego wyniku finansowego podległej jednostki;
  • analizowanie i wdrażanie zmian, ulepszeń, akcji marketingowych i proponowanie działań.

Zainteresowane osoby zachęcamy do przesyłania swojego CV pod adres mailowy wsparcie@makarun.pl. Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych. W razie pytań prosimy o kontakt.

Hostessa

Restauracja zlokalizowana w centrum Krakowa poszukuje osoby do kolportażu ulotek. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za rozdawanie ulotek w wyznaczonej lokalizacji.

Wymagania:

  • rzetelność, uczciwość, zaangażowanie,
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych,
  • miła aparycja, gotowość na osiąganie wyznaczonych celów,
  • doświadczenie w aktywnym promowaniu produktów i usług.

Oferujemy:

  • uczciwe i przejrzyste warunki zatrudnienia,
  • w przypadku dobrych wyników po godzinach próbnych, możliwość nawiązania stałej współpracy.

Zainteresowane osoby zachęcam do przesyłania swojego CV pod adres mailowy wsparcie@makarun.pl. Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych.

Kierownik zmiany

Praca na pełny etat, godziny pracy do ustalenia (brak nocek i możliwość stałych godzin pracy). Rozpoczęcie współpracy od zaraz.

Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany lub zastępcy kierownika;
  • posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych;
  • uczciwość, pozytywna energia, dynamika w działaniu;
  • nastawienie na realizację celów;
  • mile widziana umiejętność prowadzenia rekrutacji oraz przeprowadzania szkoleń nowych pracowników.

Oferujemy:

  • stabilną współpracę, pewne godziny pracy oraz umowę o pracę;
  • pomimo trwającej pandemii stałą pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku;
  • wynagrodzenie podstawowe oraz premie stanowiskowe.

Podstawowe obowiązki:

  • utrzymywanie zespołu i przeprowadzanie szkoleń Pracowników w przypadku zmian w zespole,
  • aktywne uczestnictwo we wszystkich czynnościach związanych z pracą w lokalu;
  • kontrolowanie stanów magazynowych i sporządzanie zamówień;
  • weryfikacja jakości oraz standardów sieci i doszkalanie Pracowników,
  • regularne raportowanie do Managera Operacyjnego.

Mile widziane:

  • - doświadczenie jako pracownik, kierownik zmiany w sieciach typu fast-food,

Zainteresowane osoby zachęcamy do przesyłania swojego CV pod adres mailowy wsparcie@makarun.pl. Prosimy o załączenie w CV klauzuli dot. możliwości przetwarzania danych osobowych. W razie pytań prosimy o kontakt.